avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara, cum as putea sa intru in posesia unui ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara, cum as putea sa intru in posesia unui imobil in care ...

Buna seara, cum as putea sa intru in posesia unui imobil in care îmi desfășori activitatea comercială din anul 2009, din 2011 am făcut contractul de furnizare electricitate. In 2011 am făcut de asemenea lucrări de reabilitare a clădirii care era intr-o situație deplorabila, dețin poze cu clădirea înainte de lucrări. Persoana care ar fi trebuit sa o dețină a facut cereri pentru a intra in posesia ei dar a murit, de moștenitorii ei nu reușesc sa dau. Cum pot sa procedez pentru a rezolva situația? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 04:13, 10 Martie 2023
Initial trebuie clarificatstatutul bunului imobil
Persoana care ar fi trebuit sa o dețină a facut cereri pentru a intra in posesia ei

In ce calitate decedatul a facut cereri sa intre in posesia imobilului??
Derificati la primaria teritoriala statutul imobilului
Initial trebuie identificat proprietarul imobilului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renovare(restaurare) imobil patrimoniu cu doi proprietari sibiribicipi sibiribicipi proprietarul care detine 4/5 din imobilul in cauza a initiat o serie de lucrari exterioare fara acordul scris al celuilalt proprietar si fara vreo notificare ... (vezi toată discuția)
Imobil(cladire) cumparata doar cu factura fiscala fara act notarial ALEXANDRINA2012 ALEXANDRINA2012 In anul 2011 am cumparat de la firma tatalui meu o cladire doar cu factura fiscala fara nici un act notarial. Intre timp tatal meu a decedat iar firma pe care ... (vezi toată discuția)
Probleme asociatia de proprietari just_me26 just_me26 buna ziua, locuiesc intr-un bloc cu 4 etaje si 2 scari deci 40 apartamente, in data de 15 iunie 2011 ni s-a spus de catre sefa de scara ca s-a vorbit cu o ... (vezi toată discuția)