avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariul net pentru norma parțială ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariul net pentru norma parțială ...

Bună ziua! Aș dorii să ma angajez cu norma parțială de muncă ( 4 respectiv 6h), problema este ca nu găsesc nici o informație concreta referitoare la salariul net oferit, ma poate ajuta cineva?
Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:04, 10 Martie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Totul se rezuma la brut , nu la net ... brutul minim pentru un c.i.m. cu 4 ore/zi este de 1500 lei brut/luna ... pentru c.i.m. cu 6 ore/zi ... este de 2250 lei brut/luna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul minim net pentru normă redusă bună ziua, îmi poate ... Loredana080 Loredana080 Salariul minim net pentru normă redusă . Bună ziua, îmi poate spune cineva care este salariul minim net pentru normă redusă, de 4 sau 6 ore pe zi? (vezi toată discuția)
Contract cu timp partial cris2279 cris2279 Trebuie sa modific un contract cu norma intreaga intr-un contract cu norma partiala 4 ore/zi, 20 ore/sapt, dar repartizat ingegal: L=6 ore, Ma=8 ore si Mi=6 ... (vezi toată discuția)
Salariul minim pe economie lylyanac lylyanac Buna dimineata. Am o nedumerire si sper sa ma puteti ajuta. Daca am salariul minim pe economie adica 1275 cat este acum si norma partiala de 6 ore/zi,120h/luna ... (vezi toată discuția)