avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract vanzare-cumparare cu clauza de intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract vanzare-cumparare cu clauza de intretinere

Bunica mea a fost fortata de un unchi si o matusa sa faca un contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere,bunica a decedat,si la dezbaterea mostenirii la judecatorie am aflat ca au facut acest contract in care din 7 ha de teren arabil,vie etc a pus in contract 4,82 ha.Desi nu au ingrijit-o si stiu sigur ca a fortat-o pe bunica sa faca acest contract,spunandu-i bunicii ca venim noi de la Bucuresti sa-i luam pamantul.
Vreau sa stiu cum pot ataca contractul.Eu fiind nepot si vin la succesiune prin reprezentarea tatalui meu care a decedat inaintea bunicii.
Multumesc!
In baza probelor ,documente,martori ,pe care le detineti apelati la un avocat
Ultima modificare: Luni, 25 Ianuarie 2010
ynocentta, utilizator
Parerea mea este ca va complicati inutil.
Exista o posibilitate de a ataca in instanta contractul respectiv, dar sa doreasca si bunica acest lucru!
Atentie sporita la mesajul initial,in care autorul precizeaza
bunica a decedat
,astfel incat
posibilitatea de a ataca in instanta contractul respectiv,
dar sa doreasca si bunica acest lucru
,teoretic , este cam greu de realizat...
Scuze pentru eroare, retractez chestia cu "dar sa doreasca si bunica acest lucru." Daca indepliniti conditiile de mostenitor prevazute de lege, dupa defuncta bunica acea posibilitate ramane valabila!

Alte discuții în legătură

Contract de intretinere vidican ioana vidican ioana Buna am facut un contract de intretinere cu instituirea dreptului de uzufruct viager cu bunicul sotului meu,bunicul nostru mai are doi copii si nici unul nu a ... (vezi toată discuția)
Mostenire/donatie - care e pentru mine? CristianC2010 CristianC2010 Am o matusa (sora bunicului meu) si ar vrea sa imi lase un apartament in schimbul intretinerii ei (practic parintii mei o sa o intretina dar se va face pe ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare cu drept de uzufruct viager povidiu povidiu As avea o intrebare la dvs. Eu impreuna cu sotia am cumparat de la unchiul sotiei un apartament. Unchiul are drept de uzufruct viager pe el pe perioada ... (vezi toată discuția)