avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Firma de consultanta despagubiri
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Firma de consultanta despagubiri

Buna ziua,

Am si eu unele problema cu o firma de consultanta care mi-au oferit consultanta contra-cost pentru depunerea proiectului. In contract era vorba de o taxa pentru depunerea proiectului si de o taxa suplimentara pentru consultanta in cazul in care proiectul era aprobat.

Mi s-au cerut unele clarificari suplimentare pentru proiectul respectiv, dar firma pe care o detin a adunat unele debite si nu mai doresc implementarea proiectului.
Firma respectiva ma obliga acum sa platesc si a doua transa pentru "consultanta" ca o despagubire pentru ca nu mai doresc continuarea proiectului. In contract erau stipulat ca beneficiarul (compania pe care o detin) se angajeaza sa trimita toate documentele la timp, ceea ce am incercat sa respect, dar in contextul actual nu pot achita debitele si sa trimit toate clarificarile necesare.
Din punct de vedere legal sunt obligat sa le achit lor despagubiri in contextul in care nu au prestat serviciile de implementare a proiectului?
Ultima modificare: Vineri, 10 Martie 2023
Alex.george90, utilizator

Alte discuții în legătură

Student la economie - ajutor cu o speta pe dret comercial irina-cucos irina-cucos Buna seara. Am o rugaminte, sunt studenta si printre examenele la management si economie am si unu de drept comercial. Tema pt examen este: de gasit o speta ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare ozim ozim Buna ziua Lucrez la o firma de telecomunicatii de 12 ani,departamentul Service.In ultimii 10 ani ,am efectuat o data la 2 luni cate o saptamana de “serviciu ... (vezi toată discuția)
Factura consultanta fonduri europene nico_logo nico_logo Buna ziua. Am apelat la o firma de consultanta pentru un dosar de fonduri europene. Consultatia costa 2000 euro. Am platit 650 euro la depunerea dosarului, iar ... (vezi toată discuția)