avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1380 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... La instalarea centralei termice in apartamentul din ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

La instalarea centralei termice in apartamentul din bloc este ...

La instalarea centralei termice in apartamentul din bloc este obligatorie montarea unui apometru pe racordul de alimentare cu apa rece de la reteaua comuna?
Cei care au apometre platesc dupa diferenta dintre indecsi.
Ce ramine diferenta, (fata de contorul de bransament) se plateste pe numar de persoane. Asta e, daca le convine celor fara apometre asa.
Am înțeles, dar în aceasta situație dacă dintre
proprietarii necontorizati sant unii care vor sa treacă și ei la instalarea apometrelor cum procedează cui se adresează, nu asociatiei?
Nu se adreseaza nimanui, trec la fapte, cauta o firma care se ocupa de instalarea apometrelor si platesc pentru asa ceva. Asociatia poate avea pretentii doar pentru sigilarea montajului. Doritorii se pot interesa la cei care si-au facut deja lucrarea.
Daca ma gandesc, la intrebarea initiala pusa de @gambete - pai nu este obligatoriu de montat un apometru acolo unde ziceti, da ar fi indicat... Ar fi indicat pentru a sti cata apa rece s-a incalzit de catre CT. Ca o sa adunati apa raportata de cei cu apometre, ca o sa le repartizati si celorlalti care nu au apometre... Oricum va fi bulibaseala. Oamenii inca nu au inteles ca trebuie sa-si monteze repartitoare de costuri, nici acum in 2023?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am cumparat un apartament care nu are apometru pentru ... danuta_1978 danuta_1978 Buna ziua! Am cumparat un apartament care nu are apometru pentru contorizarea apei pe care o consum. As dori un model de cerere pe care sa o duc la asociatie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. suntem un bloc cu 12 apartamente si doua scari. la ... Paulolt Paulolt Buna ziua. Suntem un bloc cu 12 apartamente si doua scari. La scara A, patru din cei 6 proprietari de apartament, si-au montat apometre . La scara B nu si-a ... (vezi toată discuția)
Copiii sunt scutiti la plata intrtinerii? vasicom2000@gmail.com vasicom2000@gmail.com Copii, sunt scutiti la plata intrtinerii? Daca am refuzat montare de contoare radio, este normal trecere la pausal? (vezi toată discuția)