avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am primit cererea de chemare in judecata in 16 ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am primit cererea de chemare in judecata in 16 februarie 2023. ...

Am primit cererea de chemare in judecata in 16 februarie 2023. Care este ultima zi de depunere a intampinarii va rog? Proces de pretentii
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 19:51, 10 Martie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
13 martie 2023

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! va rog dacă se poate sa îmi spuneți ce perioada ... Oana E84 Oana E84 Buna seara! Va rog dacă se poate sa îmi Spune-ți ce perioada de timp are la dispoziție o primarie sa depună întâmpinare la dosar dacă in data de ... (vezi toată discuția)
Cerere chemare in garantie gegeai gegeai Buna seara daca intr-un proces pe pretentii nu s-a depus cererea de chemare in garantie de catre parat odata cu inctanpinarea, aceasta se mai poate depune, pe ... (vezi toată discuția)
Intampinare anda70 anda70 Buna seara, Am primit o cerere de chemare in judecata - pretentii, am depus intampinare in termen legal si am cerut judecarea in lipsa. Cauza a fost amanata ... (vezi toată discuția)