avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua,am fost notificat sa completez un dosar ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua,am fost notificat sa completez un dosar aflat in lucru ...

Buna ziua,am fost notificat sa completez un dosar aflat in lucru la o institutie cu niste acte,in termen de 120 zile.Pe notificare apare data de 9 noiembrie numai ca posta m-a anuntat ca am o recomandata pe 23 noiembrie,pe 24 am intrat in posesia ei.De la ce data incepe sa se calculeze acest termen de 120 zile? 9 sau 24 noiembrie? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:36, 13 Martie 2023
In notiticare nu scrie de cand curge termenul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,am fost notificat sa completez un dosar aflat in lucru ... tyson6677 tyson6677 Buna ziua,am fost notificat sa completez un dosar aflat in lucru la o institutie cu niste acte,in termen de 120 zile.Pe notificare apare data de 9 noiembrie ... (vezi toată discuția)
Termen recurs litigiu munca dumo79 dumo79 buna ziua! am si eu o speta si cer o lamurire. Intr-un litigiu de munca a fost pronuntata o hotarare definitiva, cu termen de recurs in 10 zile de la ... (vezi toată discuția)
Cand incepe sa curga un termen ? marcelcj marcelcj Cand incepe sa curga un termen , in ziua in care mi s-a comunicat contraventia sau in ziua urmatoare ? (vezi toată discuția)