avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua!Va cer si eu ajutorul!Pe 26 februarie 2023 ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua!Va cer si eu ajutorul!Pe 26 februarie 2023 ,sotul meu ...

Buna ziua!Va cer si eu ajutorul!Pe 26 februarie 2023 ,sotul meu a intrat in sensul giratoriu asigurandu-se temeinic,in timp ce el era deja intrat in sens ,in partea stanga a lui a aparut un biciclist venind cu viteza acesta(biciclistul)a pus frana dezechilibrandu-se de pe bicicleta si a cazut pe carosabil.Sotul bineinteles ca a oprit ,s-a dus la el ,l-a ajutat sa se ridice ,a vazut ca nu are nimic ,l-a dus pe trotuar.Biciclistul s-a speriat ,va dati seama.A fost intrebat de sot daca il doare ceva ,el a spus ca nu.Au facut schimb de nr de telefon. Fiecare a plecat pe drumul sau . Biciclistul ce credeti ca a facut?S -a dus la spital si a spus ca sotul nu i-a oferit prioritate in sensul giratoriu si ca el a pus frana la bicicleta si a cazut.medicii au sunat politia si uite de aici a inceput calvarul.Sotului i s-a retinut permisul pentru vatamare corporala si parasirea locului accidentului,a dat declaratie la politie cum s-a întâmplat. Biciclistul nu a dat nicio declaratie ,au trecut deja 2 saptamani.Intrebarea mea este ce se intampla daca biciclistul nu da declaratie?Noi am vb cu el si dansul a spus ca nu are pretenții la bani de noi,ca nu vrea nimic.Multumesc pt eventualul raspuns!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 17:01, 11 Martie 2023
Sotul va avea de "tras". Daca s-a deschis dosar de urmarire penala, trebuie sa astepte rezolvarea acelui dosar, in caz fericit clasare. Mai ales daca persoana respectiva, biciclistul, nu depune plingere in 90 de zile.
Alta data sotul sa sune la 112 si sa ceara interventia politiei, care va constata starea de fapt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ranire pieton AuraA23 AuraA23 Bună ziua, În drumul meu spre casa, noaptea, am fost deranjata de farurile conducătorului din partea opus și nu am observat pe sensul meu de mers ca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. de curand am facut un accident. am facut stanga de ... Grigore91 Grigore91 Buna Ziua. De curand am facut un accident. Am facut stanga de pe un drum cu prioritate,doar ca am intrat pe contrasens fiindca erau masinii parcate pe sensul ... (vezi toată discuția)
Accident biciclist pe trecerea de pietoni dilemamare dilemamare Nu stiu daca postez corect aici, dar as vrea sa pun o intrebare pt cine se pricepe cat de cat la legea rutiera in acest caz, momentan neavand un raspuns de la ... (vezi toată discuția)