avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Violarea vietii private
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Violarea vietii private

Buna ziua, am o problema cu niste poze din locatia mea(srl).
Am postat un anunt de angajare, am pus poze din locație, cineva le-a copiat si le foloseste pe un alt site, in numele altor persoane.
Am încercat sa vorbesc cu admin, dar m-a refuzat si am primit bann pe site.
In poze apare locația mea(srl) si inca o persoana.
Mulțumesc pentru răspuns
Cel mai recent răspuns: unomstresat , utilizator 18:25, 24 Martie 2023
daca înțeleg bine, e vorba de sediul unei firme (srl)?
Ultima modificare: Luni, 13 Martie 2023
adriandimitriu, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
O firma comerciala nu poate avea viata privata. Doar angajatii ei pot avea asa ceva si doar in mod individual.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cum a zis domnul de mai sus, termenul de "violarea vietii private" este absurda in aceasta situatie. Dvs ati facut poza, deci este deja publica cu acordul dvs. Singurul lucru de care va puteti lega este ca v-a incalcat dreptul de autor la acele poze in niciun caz nu e de drept penal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde si cum chem in judecata persoana care a postat poze cu mine fara acordul meu? ZbarceaCristian ZbarceaCristian Buna seara, un individ anonim a postat pe site-ul lui poze cu mine de pe site-ul meu de socializare (facebo...) cand stau cu cutitul la gatul unui prieten ... (vezi toată discuția)
Chiriaș obligat să evacueze imobilul într-o zi. are dreptul titularul de contract să facă asta? Dan1312 Dan1312 Buna ziua !! Va rog frumos sa ma sfatuiti ce actiuni legale se pot lua in situatia in care mama mea a stat fara contract de inchiriere intr-un imobil sub ... (vezi toată discuția)
Dreptul la imagine (al unui obiect) ioanp23 ioanp23 Buna ziua, In urma cu cateva zile sa intamplat un accident cu cativa tinerii, a doua zi m-am deplasat la locul accidentului si am facut poze la masina lovita ... (vezi toată discuția)