avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept de servitute. Buna ziua. As dori sa stiu daca ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept de servitute. Buna ziua. As dori sa stiu daca pot da in judecata pentru a obtine ...

Buna ziua. As dori sa stiu daca pot da in judecata pentru a obtine o cale de servitute un proprietar al unui teren, care este decedat , a carui mostenirea nu a fost dezbatuta. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Drept de servitute acordat la vanzarea terenului Cornel71 Cornel71 Buna seara, Va supun atentiei o situatie alambicata. Detinem un teren intravilan, dobandit prin mostenire, pe care dorim sa-l vindem (sotia este ... (vezi toată discuția)
Succesiune nedezbatuta de pe urma parintilor- 3 mostenitori Ollin17 Ollin17 Buna ziua! Suntem 3 mostenitori si avem un teren pe care am dori sa il scoatem la vanzare,teren ce ne-a ramas mostenire de la parintii nostri.Parintii au ... (vezi toată discuția)
Cale de acces mmm777 mmm777 Buna ziua, Va rog sa imi dati un sfat pt.urmatoarea problema: am cumparat un teren intravilan fara cale de acces. Treceam pe proprietatea celui care are ... (vezi toată discuția)