avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua...se poate dobândi dreptul de proprietate ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua...se poate dobândi dreptul de proprietate asupra unui ...

Buna ziua...se poate dobândi dreptul de proprietate asupra unui teren în suprafață de 4,58 ha daca dețin adeverință in baza Legii Fondului Funciar Nr 18/1991 prin care se stabilește dreptul de proprietate...dețin doar adeverință...nu am făcut alte demersuri...teren fanate
Ultima modificare: Duminică, 12 Martie 2023
Adrian.hangan12, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 16:43, 12 Martie 2023
Buna ziua,
Mergeti la primarie si demarati toate demersurile pentru emiterea Titlului de proprietate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am adeverinta de proprietate nu am titlul de proprietate? florin TGV florin TGV Buna ziua! Bunicei mele i s-a eliberat dupa anul 1991 o adeverinta din partea Comisiei Judetene de Fond Funciar prin care i se comunica ca va fi ... (vezi toată discuția)
Sentinta civila din 2010- intentionat ignorata de autoritatile locale danutel9 danutel9 Va supun atentiei urmatoare situatie si totodata va multumesc pentru eventualele raspunsuri. Matusii mele i s-a validat dreptul de proprietate in ... (vezi toată discuția)
Titlul de propietar dupa legea 18 1991 cum este legal sa mi se eliberze un titlul de propietar cum am fost pus in posesie in anul 1991 in urma unei adeverinte prin care reiese ca am fost pusa in ... (vezi toată discuția)