avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Buna ziua ! Am cumparat 2 containere de 6m lungime cu ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Buna ziua ! Am cumparat 2 containere de 6m lungime cu 2,4 latime ...

Buna ziua ! Am cumparat 2 containere de 6m lungime cu 2,4 latime formand 30mp, amplasate pe un teren inchiriat de la Cfr fara platforma de beton, doar pe niste dale tip, sa nu fie pe pamant direct ,pentru a desfasura o activitate tip SERVICE GSM. Primaria orasului care locuiesc m-a terminat cate avize mi-a fost cerute.Am avut 2 certificate de urbanism, la primul certificat mi-a fost cerut inclusiv studiul geotehnic, si avize fara numar, dupa ce am facut scandal si mers la arhitectul judetului,am expliacat ca nu am nevoie decat de electricitate si internet(am fost sfatuit sa facem alt certificat), am facut al doilea certificat de urbanism dar si acolo au fost cerute avize: electrica, mediu,dsp,politia rutiera,Cnair,salubritate, apa-canal,cfr + DTOE+DTAC cu astea am ajuns la niste costuri uriase. As dori sa va intreb daca la modificarile aduse anul acesta sau mai scos din proceduri, ca ma tot amana si nu este normal si legal cu incompetentii de la primarie. Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Vladislav20 , utilizator 18:36, 14 Martie 2023
Din pacate ceea ce v-au cerut este complet legal. Aveti nevoie de autorizatie de construire provizorie si anumite avize. O sa se modifice legea in urbanism si constructii anul acesta, inca nu stim cand.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aprobare garaj marbostgms marbostgms Doresc ca in prelungirea casei (un perete comun) sa-mi construiesc un garaj. Va rog sa-mi spuneti de ce aprobari am nevoie, pentru a nu cadea in abatere, desi ... (vezi toată discuția)
Modificare certificat de urbanism / rectificare gresala allexs96 allexs96 Buna seara, vin cu urmatoarea situatie, dintr-o neintelegere intre arhitect si beneficiar, planul depus pentru obtinerea certificatului de urbansim pentru o ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pt obtinerea autorizatiei de constructie iuganum iuganum Buna ziua! va rog sa ma ajutati cu un raspuns . vreau sa obtin autorizatie de constructie pentru ridicarea unei locuinte P+M , in mediul rural .Arhitectul ... (vezi toată discuția)