avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Spatii servicii înșiruite, 11m deschidere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Spatii servicii înșiruite, 11m deschidere

Salutari. Exista urmatorul scenariu: teren de 1000mp cu deschidere de 11m (drum national intr-o comună). Se doreste amenajarea a 5 spatii comerciale cu scopul de a fi inchiriate prestatorilor de servicii din zona. Containere modulare, izolate si antifonate, cu prize, iluminat, chiuveta la nevoie etc. Al cincilea container se va plasa pe spatele șirului, iar per ansamblu toate sa alcatuiasca litera "L" , iar toate vor fi asezate pe o placa de beton cu suprafata aprox de 300mp. Latimea containerelor modulare va fi de 5 - 6m, 4m pt drum de servitute, iar 1-2m ar ramane spatiu intre vecini. Prestatorii de servicii vor fi de ex farmacie, coafor/frizerie, shaormerie, amanet, cafenea etc.

Intrebari:
1. E ceva gresit pana aici?
2. Ce autorizatii ar fi necesare pentru a duce proiectul la bun sfarsit si a putea inchiria?
3. Care este datoria mea si care este datoria prestatorilor de servicii?
4. La ce sa fiu atent cand inchiriez prestatorilor de servicii?
5. Ce distanta se lasa intre containere si gardul vecinului?
6. Imi trebuie autorizatie de la primarie pt amplasarea acestor containere?
Ultima modificare: Miercuri, 2 Aprilie 2025
ZheRo, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 18:28, 2 Aprilie 2025
E greșită deschiderea la drum. Pentru toată ingineria aveți nevoie de autorizație de construire, dar cum aveți doar 11 m deschidere n-o veți primi. Plus că pentru spațiile comerciale CNAIR o să vă ceară să faceți bretea de acces auto și pentru asta trebuie să împrumutați teren de la vecini. Căutați alt teren. Dacă vreți să verificați cele de mai sus, cereți un Certificat de Urbanism.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Aprilie 2025
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! am cumparat 2 containere de 6m lungime cu 2,4 latime ... Cosmin.u Cosmin.u Buna ziua ! Am cumparat 2 containere de 6m lungime cu 2,4 latime formand 30mp, amplasate pe un teren inchiriat de la Cfr fara platforma de beton, doar pe niste ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru amplasament . omvesel omvesel Pentru un containar metalic( Santier) pe un teren proprietate. Un fel de adapost,la munte,pasiune.Daca e necesar ceve acte si ce anume si de unde se pot ... (vezi toată discuția)
Salutare! părinții mei dețin un teren intravilan pe care este ... Shurubelu Shurubelu Salutare! Părinții mei dețin un teren intravilan pe care este o construcție! Terenul este primit moștenire iar în actul de donație scrie \"teren cu ... (vezi toată discuția)