avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Contract Buna ziua. As dori sa plec la munca in ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Contract Buna ziua. As dori sa plec la munca in strainatate iar ...

Contract
Buna ziua. As dori sa plec la munca in strainatate iar gospodaria mea ramane singura cu animalele in ea asa ca as dori sa angajez pe cineva sa aiba grija de locuinta si animale.
Exista posibilitatea ca eu persoana fizica sa inchei un contract sau orice fel de contract cu o alta persoana fizica care sa aiba grija de gospodaria mea iar eu sa-i plătesc munca depusă?
Va rog sa ma indrumati.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 13:13, 13 Martie 2023
Buna ziua,
DA, se poate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fapta penala? _Alin_ _Alin_ O familie a luat un tanar fara casa, fara nici un serviciu, fara nici un viitor. E ca in cazul oamenii strazii, numai ca tanarul acesta nu provine de pe ... (vezi toată discuția)
Poate sa ma denunte la protectia minorului? Adina860 Adina860 Buna seara,asi avea si eu o rugaminte sa imi spuneti ce sa fac in cazul in care, eu sunt inca casatorita desi nu mai suntem inpreuna de 5 ani de zile, in care ... (vezi toată discuția)
Ajutor urgent!!! cris76 cris76 Buna ziua, Sunt o mama divoratata si urmeaza sa plec in strainatate, pentru o perioada de 6 luni. Copilul in varsta de aproape 10 ani se afla in custodia ... (vezi toată discuția)