avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Drept de executare firma de recuperare creanțe
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Drept de executare firma de recuperare creanțe

Bună ziua , o firma de recuperare de creanțe, in urma unui credit bancar, in ce perioadă de timp poate executa silit?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 08:00, 13 Martie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În termenul de până la intervenția prescripției. Prescripția intervine după 3 ani de la ultima plată efectuată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptie tutoblu tutoblu Buna ziua, se poate invoca prescriptia avand in vedere urmatoarea situatie: -un credit bancar obtinut in urma cu 7 ani,cu perioada de rambursare 5 ... (vezi toată discuția)
Creanta la o societate de recuperari creante CVOVIDIU CVOVIDIU Am o întrebare: dacă am avut un credit la .... pe care nu am reusit sa îl plătesc la timp, a fost cedat unei firme de recuperare crean?e E....., am mai ... (vezi toată discuția)
Telefonia mobila - termen de prescriptie pentru plata datoriilor jhon.rapidistu jhon.rapidistu Buna ziua Am si eu o intrebare:acum 3 ani si jumatate am luat un abonament la orange si nu l-am mai platit ,intrebarea mea este daca exista un termen in care ... (vezi toată discuția)