avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Buna ziua!Doua angajate de la primarie au falsificat ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Buna ziua!Doua angajate de la primarie au falsificat datele de la casa si terenul meu

Buna ziua! Doua angajate de la primarie au falsificat datele de proprietate ale mele ,si au trimis Casei de Pensii Suceava un ordin de poprire cu multe date false nesemnat de priomar.Am cerut pe mail rectificare nu am primit raspuns ,desi infirma am mers 14 km la primarie,secretara a recunoscut ca nu a aratat primarului nici cvererile mele ba mai mult a semnat in numele primarului un mail in care spune ca s a rectificat.Lucru neadevarat.casa de pensii mi a retinut de la primirea acelei hartii in niembrie o treime din pensie in nov 2022 ian febr si martie 2023.Am scris la Consiliul jud si mi au raspuns ca nu e de competenta lor.Cum pot ataca in instanta.Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 13 Martie 2023
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: ieseugenia , utilizator 04:26, 14 Martie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteți face asta după ce va angajați un avocat. Prezentați-i toate documentele în cauză.
Ultima modificare: Luni, 13 Martie 2023
latka, utilizator
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penal si civil? unej ? alexsh07 alexsh07 buna ziua in AVEM UN CREDIT GARANTAT DE STAT respectiv FONDUL DE GARANTARE cu fidusiune a adm Sc in favoarea statului ,credit facut prin OTP BANK .la sf ... (vezi toată discuția)
Poate fi folosit, la recalculare pensiei, fluturasul cu diferentele salariale? anele2010 anele2010 In carnetul de munca al unui pensionar cumulard, o institutie a completat activitatea/salariul, pt perioada mai-august 2010 (4 luni). In septembrie ... (vezi toată discuția)
Recuperare carte de munca mavrodinioan mavrodinioan buna ziua ! va ro sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns la urm intrebare in anul 1985 am lucrat la coperativa de productie achizitii si desfacerea marfurilor ... (vezi toată discuția)