avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1049 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ULTIMA ZI DE MUNCA DIN DECIZIA DE INCETARE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ULTIMA ZI DE MUNCA DIN DECIZIA DE INCETARE

Buna ziua, am un contract care trebuie sa inceteze azi 13.03.2023. Angajatul este in perioada de proba si a anuntat ca nu mai doreste sa continue. Intrebarea mea este legata de data ultimei zile de munca, stipulata in decizia de incetare.. se trece ziua anterioara celei de incetare, respectiv 12.03.2023 (chiar daca pica in weekend si el nu lucreaza in weekend) sau efectiv care a fost ultima zi de lucru?
El efectiv a lucrat pana pe 09.03.2023 inclusiv si pe 10.03 are co. Care ar trebui sa fie ultima lui zi de munca trecuta in decizie? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:27, 13 Martie 2023
Ce treaba are ultima zi de munca, in decizie se mentioneaza doar data incetarii c.i.m. ...
pe langa data incetarii cim, treceam si ultima zi lucrata, de asta am intrebat
Intrucat nu exista text de lege , nu este obligativitate .... in opinia mea, ultima zi de munca poate fi data incetarii c.i.m...vedeti art.2553 C.civ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal incetare cim Lena123 Lena123 Buna ziua. Am o cerere de incetare CIM cu data de 1 octombrie. Data de 1 octombrie este sambata. Va rog, cand operez in revisal? Ce data pun la incetare? In ... (vezi toată discuția)
Calcul preaviz concediere Alexandra-S29027 Alexandra-S29027 Buna ziua, Am intocmit o notificare de preaviz - 20 zile- Concediere cf art. 65 - post desfiintat- in data de 13.07 ac. Tot in 13.07.2015 i-a fost si ... (vezi toată discuția)
Contract de munca perioada determinata MariaRamona MariaRamona Daca inchei un contract de munca pe perioada determinata: pe perioada cuprinsa intre 01.07.2015 si data de 01.09.2015, ultima zi in care trebuie sa vina ... (vezi toată discuția)