avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cineva ajuns la vârsta de pensionare dar nu a muncit ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cineva ajuns la vârsta de pensionare dar nu a muncit adică ...

Cineva ajuns la vârsta de pensionare dar nu a muncit adică nu a cotizat la sistemul de pensii , ce șanse are sa primească ajutor social? Mulțumim pt radpund
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:37, 13 Martie 2023
Ar trebui sa mearga la Primarie sa intrebe ce acte ii sunt necesare pentru a obtine ajutorul social.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua... vă rog să mă ajutați cu o informație deoarece ... Gabriela 60 Gabriela 60 Bună ziua... vă rog să mă ajutați cu o informație deoarece mă confrunt cu o problemă...eu am ajuns la vârsta de pensionare, dar nu am cotizat la ... (vezi toată discuția)
Pensie pe caz de boala Ella Cosma Ella Cosma Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu cateva sfaturi. As dori sa stiu care sunt sansele unei persoane de 51 de ani, care a muncit numai 6 ani si care ... (vezi toată discuția)
Fara ajutor de la stat? maria1956 maria1956 Mama prietenei mel are 67ani ,a muncit 9ani Ea insista in a primi ajutor in bani de la stat sau pensia cea mai mica.Are dreptul avand in vedere nr.de ani ... (vezi toată discuția)