avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua, dacă am fost coplatitor la Prima Casă cu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua, dacă am fost coplatitor la Prima Casă cu fostul ...

Bună ziua, dacă am fost coplatitor la Prima Casă cu fostul soț eu mai pot lua imobil prin Prima Casă? Acum am ieșit din credit am renunțat la partea mea, nu am nici o casa pe numele meu. Acum vreau să cumpăr și eu o garsoniera pe numele meu as putea? Știe cineva?

Alte discuții în legătură

Coplatitor credit ipotecar Raduleasca Raduleasca Am o intrebare: eu sunt coplatitor la un credit ipotecar și totodată și coproprietar al imobilului pentru care s-a făcut creditul. Am plecat din imobil și ... (vezi toată discuția)
Credit prima casa cand sotia are proprietate prin prima casa si exista conventie matrimoniala de separare mariciacghi mariciacghi Buna ziua, Situatia sta in felul urmator Doresc sa aplic pentru un credit de prima casa inainte de casatorie, fara coplatitor, sau eventual dupa, daca ... (vezi toată discuția)
Suspendarea procesului de partaj? mioara2012 mioara2012 Buna ziua! Sunt in proces de partaj de peste 2 ani. La termenul trecut, fostul sot a spus ca ar trebui fie sa ii dau lui o suma pt. ca sa renunte la cota ... (vezi toată discuția)