avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... as dori sa stiu unde se pot gasi documentele de arhiva ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

as dori sa stiu unde se pot gasi documentele de arhiva de la ...

as doori sa stiu unde se pot gasi documentele de arhiva de la C.L.A.Medgidia, judetul Constanta, intreprinderea Automecanica Moreni, judetul Dimbovita sau SC Moldoterm SA Bacau.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:06, 13 Martie 2023
Automecanica Moreni
[ link extern ] /

Moldoterm SA Bacau
intrebati aici [ link extern ] /

C.L.A. Medgidia .. intrebati la ROMCIM S.A.
Bucureşti Sectorul 1, Str. EMANOIL PORUMBARU, Nr. 93-95, Etaj 1 SI 5

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde pot gasi arhiva??!! AFANFANA AFANFANA In ani 1971-1986 am lucrat cu contract de munca la unitate apartinand de Ministerul Constructiilor Industriale si anume Trustul de Constructii Industriale si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog, daca puteti sa ma îndrumati, unde as putea ... Viorel B Viorel B Buna ziua, Va rog, daca puteti sa ma indrumati, unde as putea gasi arhivele IMUM Medgidia? Am lucrat in aceasta intreprindere in perioada 1990-1992 si as ... (vezi toată discuția)
Am lucrat in 1983 la uzina grivita rosie sectia turnatorie i ... Floreaeug Floreaeug Am lucrat in 1983 la uzina grivita Rosie sectia turnatorie i m.m.r .grivita Bucuresti . I.m.a.i.a navodari sectia turnatorie,,, valea jiului mina aninoasa ... (vezi toată discuția)