avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, Va rog, daca puteti sa ma îndrumati, unde ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, Va rog, daca puteti sa ma îndrumati, unde as putea ...

Buna ziua,
Va rog, daca puteti sa ma indrumati, unde as putea gasi arhivele IMUM Medgidia?
Am lucrat in aceasta intreprindere in perioada 1990-1992 si as avea nevoie sa mi se elibereze o adeverinta pentru grupa, necesara pensionarii.
Va multumesc anticipat.
Cu stima,
Viorel B-Galati
Ultima modificare: Joi, 23 Martie 2023
Viorel B, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:01, 9 August 2024
IMUM Medgidia intrebati la ROMINSOL IPURL
Calitate: lichidator judiciar
Sediu: TULCEA, Str. CORNELIU GAVRILOV, Nr. 180, Bloc A14, Scara B, Etaj 3, Ap. 13, Judet Tulcea
Multumesc mult.
O zi buna pentru dumneavoastra.
Un numar de telefon ?
gasiti aici
[ link extern ]

Viorel B a scris:

Buna ziua,
Va rog, daca puteti sa ma indrumati, unde as putea gasi arhivele IMUM Medgidia?
Am lucrat in aceasta intreprindere in perioada 1990-1992 si as avea nevoie sa mi se elibereze o adeverinta pentru grupa, necesara pensionarii.
Va multumesc anticipat.
Cu stima,
Viorel B-Galati

Ati obtinut nr de telefon pde la arhivele IMUM Medgidia ? Si eu am aceeasi problema, obtinerea grupei !

Alte discuții în legătură

Adeverinţa vechime pentru pensionare tuilleries tuilleries Buna ziua. Revin cu o altă nelămurire. Cum aflu unde este arhiva, sau dacă este,unei societăţi care nu mai există acum. Am lucrat la acea societate şi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. imi cer scuze daca poate cineva sa ma ajute . vreau ... Achour Achour Buna ziua. Imi cer scuze daca poate cineva sa ma ajute . Vreau sa știu cum as putea găsii arhivele de la tc Carpați București și tcmric Arad. Am nevoie de ... (vezi toată discuția)
Cum poti avea acces la arhivele unei firme care nu mai axista? sofia valentina sofia valentina am nevoie de o adeverinta de la o firma care s-a desfiintat dupa 1990. (vezi toată discuția)