avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, cate zile de puericultura se ofera tatalui ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, cate zile de puericultura se ofera tatalui incepand ...

Buna ziua,
cate zile de poericultura se ofera tatalui incepand cu anul 2023? 10 zile sua 15 zile? si 5 zile pt nasterea copilului?
sau a ramas la fel ca si pana acum : 10 zile poericultura si 5 zile nastere?

merci
Dali
Cel mai recent răspuns: d.nicolin@house-of-communication , utilizator 09:22, 16 Martie 2023
Imi puteti trimite va rog model cerere pt noul concediu parental si decizia de suspendare ?
Cerere concediu paternal
[ link extern ]

Decizie de suspendare
[ link extern ]
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

5 zile libere nastere copil vivi23ro vivi23ro cele 5 zile trebuie luate consecutiv de ex luni vineri sau pot fi luate cu intrerupere miercuri vineri , se sare simbata duminica si se continua in celalata ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pana la 2 ani ioana_nt ioana_nt 1.Am un salariat care doreste sa-si ia concediu de crestere a copilului in varsta de pana la 2 ani, deoarece sotia nu lucreaza.Copilul s-a nascut pe ... (vezi toată discuția)
Curs puericultura comancorinaadelina comancorinaadelina Buna ziua, An un coleg (salariat) care vrea sa faca cursul de puericultura ( sotia este inca insarcinata) As dori sa stiu cu va fi inregistrat in Revisal, ... (vezi toată discuția)