avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Dacă am cetățenie italiana și ma căsătoresc cu ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Dacă am cetățenie italiana și ma căsătoresc cu un roman ...

Dacă am cetățenie italiana și ma căsătoresc cu un roman pierd cetățenia și actele din Italia ?? Se pot schimba actele din Italia pe numele care o sa îl am după căsătorie ?
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 09:18, 14 Martie 2023
Răspuns la prima întrebare: nu. Răspuns la a doua întrebare: da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort apoi recàsàtorie? ConstantinD ConstantinD Bunà ziua, Càsàtorit in Romania in 2002 sotia imi ia numele, dar nu mai schimbà buletinul de identitate pentru cà ... (vezi toată discuția)
Document romanesc CarmenHC CarmenHC Sint stabilita definitiv in Italia din 1997. Sint casatorita din 1995 si port numele sotului. In 2012 am dobindit cetatenia italiana si, conform legilor in ... (vezi toată discuția)
Buletin dupa casatorie in italia deelia deelia buna ziua, am si eu o intrebare.... M-am casatorit in Romania in anul 1978 cu cetatean italian, imediat dupa aceea am schimat buletinul pentru ca am luat ... (vezi toată discuția)