avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dacă copilul împlinește 3 ani iar tatăl nu îl ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dacă copilul împlinește 3 ani iar tatăl nu îl recunoaște ...

Dacă copilul împlinește 3 ani iar tatăl nu îl recunoaște și nu a luat legătura cu el pot cere pensie alimentara?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:55, 14 Martie 2023
puteti cere daca cereti stabilirea paternitatii, doar daca ii e tata, va avea obligatia de a plati pensie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O amică a fost părăsită de partener după ce a aflat e însărcinată. poate să ceară pensie de întreținere? Xm3n Xm3n O amica a fost parasita de partener dupa ce el a aflat e insarcinata.poate ea sa ceara pensie alimentara? (vezi toată discuția)
Sunt însărcinată și despărțită , dacă dumnezeu ma ajuta ... AnamariaA1 AnamariaA1 Sunt însărcinată și despărțită , dacă Dumnezeu ma ajuta sa duc sarcina pana la capăt și nu doresc sa trec in acte numele tatălui deoarece nu vrea ... (vezi toată discuția)
Imi poate lua copilul??? angell angell am 20 de ani si am o fetita de 8 luni cu un barbat casatorit, care la acel moment nu a recunoscut copilul, insa acum doreste sa faca acest lucru si de asemenea ... (vezi toată discuția)