Buna ziua!Mama deține un teren extravilan pentru agricultură.In anul 1996 a vrut să vândă unui cetățean ,acesta i a dat bani dar nu.au făcut niciun act Timp de 27 de ani acesta a pus doua recolte ,cartofi și varza ,in fiecare an și fiind dintr.o zona agricola ,comuna Lungulețu acesta a făcut recolte frumoase..Anul trecut i.am zis că i vând terenul la suma cu care se vinde acolo și a refuzat sa vina și a lăsat terenul necultivat un an.In această primăvară a trimis o ruda sa pună cartofi acum in martie și acea persoana a intrat abuziv și nu m.a anunțat.Acum eu l.am contactat și i.am zis că vreau să vând și să plece de pe teren și bineînțeles că refuza ..Aș vrea să ma sfătuiți ce sa fac in aceasta situație,?Aș dori sa.l dau in judecata pentru daune că a folosit terenul fara să aibă titlul de proprietate 27 ani.Nici nu m.a contactat macar sa ma anunțe ce are de gând.Precizez că banii pe care i.a primit mama in mana fara acte după 3 ani o datorie se prescrie.Am câștig de cauză dacă îl dăm în judecată?Sau cum este mai bine sa procedez?Mulțumesc!
Scuze!Am uitat sa precizez ceva foarte important!Cel care muncește terenul acum este fiul celui cu care mama a tratat atunci.Respectivul cetățean a decedat la 3 ani după înțelegere.