avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii venit maxim 2010 pt persoana aflata in intretinere
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

venit maxim 2010 pt persoana aflata in intretinere

buna ziua!
va rog sa imi spuneti daca pe anul 2010 ramane in continuare suma de 250 ron, venit maxim realizat pe care il poate avea o persoana pt a fi luata in intretinere.
multumesc pt ajutor!
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 17:22, 26 Ianuarie 2010
Art 56 din codul fiscal nu a fost modificat,suma ramane aceeasi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plati compensatorii+deducere personala mir1959 mir1959 Sunt beneficiara platilor compensatorii,conform ccm la nivel de societate,in urma concedierilor colective.Cunosc ca art.56 din cod fiscal plafoneaza la 250 ron ... (vezi toată discuția)
Deducerea personala robert25buc robert25buc Buna ziua, Doresc sa va pun o singura intrebare si anume legata de deducerea personala si luarea in intretinere a unui membru din familie. Am inteles ca se ... (vezi toată discuția)
Deducerea personala Florentina_v Florentina_v Buna ziua ! Sunt in somaj si ca atare beneficiez de indemnizatie. Suma este echivalenta cu 250 ron (fix). Intrebarea mea este urmatoarea: i se mai acorda ... (vezi toată discuția)