avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pe mandat de siguranta nationala se intra cumva in ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pe mandat de siguranta nationala se intra cumva in casa suspectului ...

Pe mandat de siguranta nationala se intra cumva in casa suspectului in lipsa acestuia pentru investigatii?
Stiu din documentare ca Securitatea asa proceda; dar aceasta doar in cazuri de spionaj si de politie politica.
Da voie mandatul de siguranta nationala la intrare prin efractie si violare de domiciliu?

Alte discuții în legătură

Violare de domiciliu ContSters88252 ContSters88252 buna ziua Acum patru ani am inceput constructia unei case pe un teren proprietate particulara , imprejmuit cu gard .Anul trecut am ... (vezi toată discuția)
Violare de domiciliu. pot obține ordin de restricție împotriva fratelui meu? Mikhelas Mikhelas Buna ziua. Daca fratele meu mi-a violat domiciliul, in mod repetat, si pot dovedi acest lucru, pot obtine un ordin de restrictie? Am dovezi video cat si ... (vezi toată discuția)
Violare de domiciliu florina_buica florina_buica ce pedeapsa primeste fostul sot,daca intra in locuinta de unde i-a fost stearsa rezidenza(adresa),prin evacuare,avand hotarare judecatoreasca..casa e pe numele ... (vezi toată discuția)