Buna ziua. Daca fratele meu mi-a violat domiciliul, in mod repetat, si pot dovedi acest lucru, pot obtine un ordin de restrictie? Am dovezi video cat si martori si o notificare trimisa prin executor judecatoresc prin care comunic faptul ca ii interzic sa intre in lipsa in locuinta in care stau eu si iubita mea. Violul de domiciliu nu s-a rezumat la simpla intrare in locuinta, ci la o metodica si obsesiva investigare a tuturor documentelor si lucrurilor personale, extrase de cont, ajungand chiar pana la umblatul in dulapuri. Consider ca este un pericol pentru linistea noastra psihica si poate chiar el este sub tratament psihiatric. Ce pot obtine intr-un proces si care ar fi cea mai buna metoda de a actiona?
Nu știu dacă puteți obține ordin de protecție, dar o plângere pentru violare de domiciliu tot îi puteți face. Mergeți la o secție de poliție, oricum tot de acolo începeți și pentru a obține ordin de protecție, deci polițiștii sunt cei mai în măsură să vă îndrume.
:)) Exact!
Schimbti yala.
Daca el are o cheie, nu se mai cheamă că este violare de domiciliu. Înseamnă că i-ați dat acordul. Este in vizita. Chiar daca în lipsa dvs.
Iar dacă mai are și drept asupra imobilului, chiar nu puteți să faceți nimic cu poliția