avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Viol de domiciliu- Ordin restrictie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Viol de domiciliu- Ordin restrictie

Buna ziua. Daca fratele meu mi-a violat domiciliul, in mod repetat, si pot dovedi acest lucru, pot obtine un ordin de restrictie? Am dovezi video cat si martori si o notificare trimisa prin executor judecatoresc prin care comunic faptul ca ii interzic sa intre in lipsa in locuinta in care stau eu si iubita mea. Violul de domiciliu nu s-a rezumat la simpla intrare in locuinta, ci la o metodica si obsesiva investigare a tuturor documentelor si lucrurilor personale, extrase de cont, ajungand chiar pana la umblatul in dulapuri. Consider ca este un pericol pentru linistea noastra psihica si poate chiar el are o problema de ordin psihic. Ce pot obtine intr-un proces si care ar fi cea mai buna metoda de a actiona?
Cel mai recent răspuns: Mikhelas , utilizator 22:12, 8 Aprilie 2018
Buna seara,
Solicitati un ordin de restrictie!
Se poate solicita si fara plangerea prealabila, sau aceasta este necesara?

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna seara,
Solicitati un ordin de restrictie!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violare de domiciliu. pot obține ordin de restricție împotriva fratelui meu? Mikhelas Mikhelas Buna ziua. Daca fratele meu mi-a violat domiciliul, in mod repetat, si pot dovedi acest lucru, pot obtine un ordin de restrictie? Am dovezi video cat si ... (vezi toată discuția)
Tatal ne ameninta zi de zi ca ne omoara kpy kpy mama e divortata de tata dar locuiesc in acelasi apartament pt ca e ipotecat.tot mai des sare la bataie si ne ameninta k ne omoara si ne da foc si mie si ... (vezi toată discuția)
Ordin de restrictie ady2016 ady2016 Buna ziua. Am si eu o nelamurire si as avea nevoie de ajutorul dv-stra. am o cunostinta care este aenintata de fostul ei iubit. Mentionez ca este amenintata ... (vezi toată discuția)