avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Daca eu sunt in litigiu cu o banca,executat ...
Discuție deschisă în Executare silită

Daca eu sunt in litigiu cu o banca,executat silit,copii mei care ...

Daca eu sunt in litigiu cu o banca,executat silit,copii mei care locuiesc cu mine pot fii deposedati de bunuri sau pus oprire pe salar?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:10, 15 Martie 2023
Nu au legatura copiii si veniturile sau bunurile acestora cu datoriile dvs, nu raspund ei pt ce datorati dvs, asta daca nu sunt giranti sau coplatitori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprirea pe salariu,cumularea datoriei luminita951 luminita951 buna ziua.am un credit la care am rate restante.la aceeasi banca are si soacra mea credit si are si ea rate restante.doamnele de la banca spun ca pot cumula ... (vezi toată discuția)
Executare silita maria bloj maria bloj buna ziua, situatia este urmatoarea,in urma cu 2 ani am obtinut un imprumut de nevoi personale de la o anumita banca,insa dupa 10 luni nu am mai putut plati ... (vezi toată discuția)
Creditare toantaion toantaion buna ziua, am o rugaminte si va rog sa ma ajutati sa inteleg fenomenul; am un credit la banca, ...se ajunge la executare silita, in conditiile in care ... (vezi toată discuția)