avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua,am și eu nevoie de ajutor.sotul meu a ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua,am și eu nevoie de ajutor.sotul meu a lucrat ca șofer ...

Buna ziua,am și eu nevoie de ajutor.sotul meu a lucrat ca șofer de tir.pana în anul 2000 a primit grupa a 2a pentru anii lucrați,i sa pentru perioada 2011_2018 lucrata la firma SC carrion din cluj,nu a mai primit.de ce?multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:35, 15 Martie 2023
Probabil ca societatea nu a mai depus documentatia necesara la ITM pentru obtinerea incadrarii in conditii deosebite de munca .
Și eu as putea face ceva pentru a obține grupa a 2a?multumesc
Nu stiu in ce masura v-ar ajuta o actiune in instanta ... desi imi este greu sa va spun ce sanse aveti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii cas pentru grupa ii-a de munca spiridon_olga spiridon_olga Buna ziua Stie cineva sa ma lamureasca asupra contributiei la CAS pe care trebuia sa o plateasca angajatorul, pentru grupa II-a de munca ? Mai explicit : ... (vezi toată discuția)
Dosar pensie leinad959 leinad959 buna ziua,ma numesc Stanciu Ion,am 55 ani,si am depus in februarie dosarul de pensie beneficiind de grupa I ,cu doua adeverinte insumand 20 ani .dupa 3 luni am ... (vezi toată discuția)
Cum se poate reconstitui grupa a ii a de munca ? am lucrat ca ... ddpp ddpp Cum imi pot reconstituii grupa a II a de munca ? Am lucrat ca inginer mecanic, (in perioada 1991-1997) in fosta IRNUP- Constanta (intreprinderea de reparatii ... (vezi toată discuția)