avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua,am o nedumerire,si anume,in urma cu 6-7 ani ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua,am o nedumerire,si anume,in urma cu 6-7 ani am avut ...

Buna ziua,am o nedumerire,si anume,in urma cu 6-7 ani am avut o masina pe numele meu,timp de vreo 4 luni,dupa care am vandut-o fara sa fac contract de vanzare-cumparare,acesta urma sa fie facut in urmatoarea saptamana,cea ce nu s a mai intamplat din cauza unor probleme personale,dupa 6-7 ani aprox si dupa o poprire pe conturi,am platit toata suma restanta generata de impozit,amenzi de rovigneta si poduri. Am inteles c as putea face o declaratie pe propria raspundere,cum ca masina numai este in posesia mea inca d atunci,intrebarea si nedumerirea mea este daca dupa depunerea declaratii acesteia se ramburseaza suma achitata???
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 12:04, 15 Martie 2023
Nu se ramburseaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina ne-radiata de la administratia financiara quze quze Buna ziua, Am si eu nevoie de putin ajutor. Acum cca 2 ani, am vandut un autoturism cu contract de vanzare-cumparare unui individ. Cu individul trebuia sa ... (vezi toată discuția)
Masina vanduta (cu mici ''artificii''), amenda rovigneta tavib tavib Buna ziua,problema mea se descrie astfel: Am vandut o masina cam acum un an,la o persoana, cu contract v-c.Acesta a vandut-o mai departe fara sa o ... (vezi toată discuția)
Instiintare de amenda pentru rovigneta primita dupa 2.5 ani! Brigid Brigid Buna seara. In urma cu doua saptamani am primit instiintare de amenda pentru circulatie fara rovigneta in data de 18 martie 2011 (!?!). Eu atunci nu aveam ... (vezi toată discuția)