avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua! Am următoarea speță: 2 persoane se ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua! Am următoarea speță: 2 persoane se căsătoresc ...

Bună ziua! Am următoarea speță: 2 persoane se căsătoresc iar pe motiv de bigamie, se anulează căsătoria, dar în perioada cât ei au fost căsătoriți una dintre părți a cumpărat o mașină în nume propriu. Acum după anularea căsătoriei ea vrea să vândă mașina, se consideră bun comun sau anularea căsătoriei produce efecte, adică poate vinde fără acordul lui. ....Vă mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Imposibilitate plata credit si executare silita diadia diadia Buna ziua, Am luat un credit la ING pe 10 ani, am platit 4 ani creditul fara probleme. De un an nu mai am serviciu, nici un venit si nu am mai platit. Am ... (vezi toată discuția)
Dreptul la mostenire MIHA_1612 MIHA_1612 BUNA ZIUA MA NUMESC MIHAELA SI AM SI EU O INTREBARE.MAMA MEA ARE UN APARTAMENT PE CARE L'A CUMPARAT PE NUMELE DE DOMNISOARA.TATAL MEU A MURIT ACUM 3 ANI SI EA ... (vezi toată discuția)
Divorţ leu12 leu12 Bună ziua! Vreau să divorţez de soţia mea , cu care m-am căsătorit în 2009 neavând copii în urma căsătoriei. În anul 2012 părinţii mei ne-au ... (vezi toată discuția)