avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1156 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare bani - suma gresita POS
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare bani - suma gresita POS

Buna ziua!
Ce sanse sunt de a mai recupera banii pierduti in cazul in care s-a facut o achizitie cu plata prin POS, dar suma nu a fost atent verificata de catre cumparator la momentul platii si abia la verificarea extrasului de cont s-a descoperit ca vanzatorul adaugase un 0 in plus la suma?
Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 15 Martie 2023
eva13, utilizator
Cel mai recent răspuns: eva13 , utilizator 11:51, 21 Martie 2023
Cu vanzatorul ati discutat? Recunoaste? Daca da, poate returna banii.
Daca nu recunoaste, mergeti la OJPC (protectia consumatorului) cu toate actele (chitanta, extras de cont, etc). Ei vor constata ca pretul platit nu este cel real de vanzare.
Buna ziua! Va multumesc mult pentru raspuns! Din fericire, s-a rezolvat pe cale amiabila, vanzatorul a realizat si si-a corectat greseala, care era mai mult decat evidenta.
O zi frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Judecata dflorin3 dflorin3 Buna ziua. Prietena mea lucreaza intr-un magazin de electrocasnice...foarte renumit la noi. Problema este urmatoarea: Anul trecut in Decembrie 2013,la o ... (vezi toată discuția)
Diferenta de curs valutar la chargeback casual casual Buna ziua, am avut o problema cu o tranzactie in EUR si as vrea sa stiu daca se mai poate face ceva. In urma cu o saptamana am facut o plata in euro la un ... (vezi toată discuția)
Cine raspunde in cazul in care banca imi blocheaza banii fara motiv psyche383 psyche383 Iata ce mi s-a intamplat concret: Am incercat sa retrag o suma mare de la ATM-ul bancii si mi-a dat o eroare generala, fara sa imi elibereze vreo chitanta de ... (vezi toată discuția)