avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1182 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... CAT TIMP POATE STA UN DOSAR LA PARCHET IN FAZA DE ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

CAT TIMP POATE STA UN DOSAR LA PARCHET IN FAZA DE CERCETARE? ...

CAT TIMP POATE STA UN DOSAR LA POLITIE IN FAZA DE CERCETARE?
Este vb de agresiune fizica iar plangerea penala a fost facuta in data 19.12.2022. Pana acum nu am nici un raspuns.
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 20:51, 15 Martie 2023
Dosarul va fi în cercetare penală atâta timp cât va fi nevoie pentru a se administra probe. În practică, se întâmplă ca organul de cercetare penală să tergiverseze soluționarea dosarului din motive diverse, printre care: lipsă de timp, fiind foarte multe dosare în lucru sau rea voință. Ar trebui din când în când să vă interesați de stadiul dosarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere neplata pensiei de intretinere filipandra filipandra am facut acum 2 luni,o plangere pentru neplata pensiei de intretinere,stabilita printr-o sentinta definitiva de atunci nu am nici un raspuns care ar fi pasul ... (vezi toată discuția)
Am depus plangere impotriva unui individ care m a inselat pe ... dranka123 dranka123 Am depus plangere impotriva unui individ care m a inselat pe olx pe fata, anuntul prezenta un anumit laptop, am primit in colet un laptop de 10 ori mai ... (vezi toată discuția)
Durata rezolvare plangeri penala ContSters210520 ContSters210520 Cunoasteti cazuri de plangeri penale nerezolvate in mai mult de 2 (doi) ani si 4 (patru) luni, cu toate interventiile posibile ? Ce poate fi facut in acest ... (vezi toată discuția)