avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Dacă mamei i-a fost făcut act de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Dacă mamei i-a fost făcut act de vânzare-cumpărare ...

Bună ziua!
Dacă mamei i-a fost făcut act de vânzare-cumpărare de către părinții ei, fiind în viață, ceilalți frați (unul de sânge, altul adoptat de la vârsta de 3 săptămâni) mai pot ataca actul respectiv? Au apărut modificări în acest sens, în prezent? Actul când a fost făcut, trebuia semnătura celorlalți frați?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:27, 15 Martie 2023
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu era necesar acordul celorlalți copii pt vanzare, iar pt a ataca actul, trebuie un motiv...fie ca vanzatorii nu aveau discernamant, fie ca prețul nu a fost achitat. Cine ataca, trebuie sa si probeze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate ataca in instanta un contract de vanzare-cumparare? adysava83 adysava83 Tatal meu la varsta de 85 de ani a incheiat un contract de vanzare -cumparare cu fratele meu prin care ii vindea casa in care locuia. Tatal meu a murit la 88 ... (vezi toată discuția)
Contestare act de vanzare cumparare - mostenire annahm11 annahm11 Va rog respectuos sa analizati urmatoarea situatie si in masura in care puteti, sa ma ajutati cu un raspuns: Sunt 4 frati in viata. In urma decesului tatalui ... (vezi toată discuția)
Buna seara,va intreb si eu despre un divort finalizat,si impartirea ... Simona Ionela Simona Ionela buna seara,va intreb si eu despre un divort finalizat,si impartirea unei case intre soti,unul dintre soti i-a dat partea lui unui copil avand boala de handicap ... (vezi toată discuția)