avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acordare drept de curator
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acordare drept de curator

Am depus documentație pentru instituire curatela pentru o doamna in virsta ,92 ani ,internată de 2 luni la azil ,cererea fiind depusă pe 28 februarie și nu am primit pina acum citație pentru proces.Trece și aceasta luna și nu pot ridica pensia doamnei pentru ai plăti azilul.Cit durează un proces de acordare a dreptului de curator.?Multumesc

Alte discuții în legătură

Bună seara ! mama mea, 91 ani , în urma unei internări la ... Miha_ella60 Miha_ella60 Bună seara ! Mama mea, 91 ani , în urma unei internări la Psihiatrie anul trecut a primit diagnosticul de alhzaimer si dementa senila. I s-a recomandat și ... (vezi toată discuția)
Evacuare dm1.ro dm1.ro Buna ziua. Cum pot evacua o persoana din imobil, care nu e proprietar? Am cumparat imobilul de la sot, sotia nefiind proprietar. (vezi toată discuția)
Contestatie de tutela si oprirea mutarii din casa schmelzr53 schmelzr53 Sint stabilit in strainatate. Mama mea este inca in Romania, in virsta, bolnava de nervi sub tratament si ingrijire medicala. Mama locuieste in apartamentul ... (vezi toată discuția)