Sotia de ce refuza sa plece, ce motive invoca? Imobilul nu cumva e bun comun desi contractul e doar pe numele sotului? Are contract de uzufruct ,abitatie etc? Sotul v-a vandut apartamentul si sotia "bonus"? sunt multe necunoscute in speta ....
Nu, ea nu are nici un drept asupra imobilului, si e constienta de asta.La vinzare-cumparare, singura conditie a fost un drept de habitatie a proprietarului pina la moarte. Din respect pt cel care ne-a vandut si pt virsta inaintata a sotiei lui, am lasat-o in continuare in imobil. Dar, de 2 ani, de cand el a murit, sotia lui a inceput sa ne faca tot felul de necazuri. Nu vrem sa o dam efectiv afara, dar ceva trebuie sa facem. La azil nu vrea sa mearga, deci, va rog, un sfat pt a o scoate din casa si a o interna undeva.
Evacuare în instanta. Dacă nu vreți sa o evacuati at lăsați o sa locuiască în imobil. Cu forța nu o puteți interna jn azil, decat dacă ar necesita punerea sub interdicție și numirea unui curator.
Pai daca o evacuez in instanta, ar ramane pe drumuri? La azil sau centre specializate, nu vrea sa auda. Dar nici in casa nu mai poate sta, in cond.in care unge clantele usilor cu _aca, arunca cu urina prin casa, si ameninta ca va da foc casei. Nici in drum n-as scoate-o, mi-e mila, e bolnava si batrana, dar nici sa manance viata a 3 suflete care suntem nevoiti a o suporta. Va rog, instanta, ar putea hotari sa o interneze undeva? Cat dureaza unroces de evacuare?
Evacuarea presupune ca va fi data afara din imobilul în cauza. Asa cum v-am spus deja, dacă nu vreți sa o scoateți din casa lasand-o pe drumuri, puteți cere punerea sub interdicție a doamnei. În baza hot jud , o veți putea ulterior interna la azil.