avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... evacuare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

evacuare

Buna ziua. Cum pot evacua o persoana din imobil, care nu e proprietar? Am cumparat imobilul de la sot, sotia nefiind proprietar.
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 11:52, 12 Iunie 2017
Multumesc mult pt sfat.
Totusi, cit poate dura procesul de evacuare? Aproximati. Luni, ani?
Durata unui proces poate fi de la 1 an la 2 ani , cu toate fazele procesuale. Dacă se judeca doar pe fond și nu se uzează de caile de atac, poate dura 1 an. Dar nu este o durata predeterminata.. difera de la proces la proces, de instanta ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua fratele meu a fost internat intr-un spital azil de ... Muraana Muraana Buna ziua Fratele meu a fost internat intr-un Spital azil de cele 2 fete facindu-I inainte act de handicap cu boala Altaimer ,are 74 de ani este f.lucid ... (vezi toată discuția)
Clauza de habitatie viagera intr-un contract de vanzare - cumparare ci-cristi ci-cristi Buna ziua. Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine intr-o chestiune vis-a-vis de aceasta clauza de habitatie viagera. Pe scurt, tata a cumparat o garsoniera de ... (vezi toată discuția)
Evacuarea unei persoane si anularea cartii sale de identitate fanica2005 fanica2005 buna ziua, acum aproximativ 25 de ani am luat o persoana in spatiu. va rog sa-mi spuneti care este procedura prin care o pot scoate mentionez ca proprietari ... (vezi toată discuția)