avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, as vrea sa știu dacă există ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, as vrea sa știu dacă există posibilitatea de a ...

Buna ziua, as vrea sa știu dacă există posibilitatea de a cesiona sau de a ceda dreptul de folosință asupra unei garsoniere pt o perioada de 10 sau 15 ani , pt care am acte de proprietate. Eu nu vreau sa o vand ci da o cesionez. Daca se poate. Mulțumesc pentru răspunsul dvs
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 16:01, 16 Martie 2023
Nu e vorba de cesiune. Cred că ați vrut să spuneți concesiune (cedarea dreptului de folosință), dar nu se poate face în cazul dvs. Concesiunea are specificul că este o convenție între stat și o persoană privată. În cazul garsonierei pe care o aveți, puteți numai să o închiriați.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va propun o grila IANCU ALINA IANCU ALINA Dr de uzufruct este incesibil? Mai exact care ar fi raspunsul la grila aceasta : Uzufructul prezinta urmatoarele caractere jridice: a. drept real ... (vezi toată discuția)
Uscatoria edwe69 edwe69 avem 19 apartamente pe scara si 18 apartamente sunt de acord sa vanda uscatoria,se poate fara acordul celui de-al 19 propietar?multumesc. (vezi toată discuția)
Impozit pe a doua locuinta sfinxul35 sfinxul35 Detin in proprietate un apartament pe numele meu dinainte de casatorie, in timpul casatoriei am cumparat o garsoniera pe numele sotiei , amandoi avem adresa de ... (vezi toată discuția)