avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, Daca am schimbat doar adresa de domiciliu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, Daca am schimbat doar adresa de domiciliu in aceeasi ...

Buna ziua, Daca am schimbat doar adresa de domiciliu in aceeasi localitate, doar strada difera, ce acte trebuie sa schimb in afara cartii de identitate? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Schimbare domiciliu Deak robert Deak robert Buna. Recent mi-a expirat cartea de identitate. Doresc sa schimb sinadresa de domiciliu. Practic se schimba doar numărul de casa. Localitatea, strada chiar ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, imi expira cartea de identitate. domiciliul copilului ... yipope1752@operades.com yipope1752@operades.com Buna ziua, Imi expira cartea de identitate. Domiciliul copilului e la mine. M-am schimbat de la apartamentul in care stau si ma mut la o alta adresa unde imi ... (vezi toată discuția)
Depunere acte pentru obtinerea indemnizatiei de somaj tzicsor tzicsor Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti cu o problema: Daca mi-am schimbat domiciliul( prin vanzarea apartamentului ) si am pe buletin domiciliul de flotant in ... (vezi toată discuția)