avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Lucrez intr o societate comerciala cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Lucrez intr o societate comerciala cu capital integral ...

Buna ziua! Lucrez intr o societate comerciala cu capital integral de stat. De curand am primit o decizie pentru delegare de atributii pentru un salariat aflat in concediul medical. In decizie este specificat faptul ca pe perioada delegarii voi beneficia de toate drepturile salariale aferente postului pe care sunt delegat. Cand am incasat salariul am observat ca am primit doar sporul de conducere aferent postului nu si salariul de incadrare. Motivul a fost ca nu se poate sa se platesca 2 oameni pe acelasi post. Cum este corect? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:24, 17 Martie 2023
Pe durata concediului medical nu se plateste salariu .. dvs trebuia sa primiti si salariu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sporul aferent functiei de conducere filozoful filozoful Daca esti numit in functia de sef serviciu-interimar, prin dispozitie de primar, pe o perioada de 6 luni,( atat am inteles ca e legal cu aprobarea ANFP), ai ... (vezi toată discuția)
Dispozitie delegare de atributii dirina2 dirina2 Buna ziua, Seful serviciului in care lucrez a fost in concediu medical timp de doua luni si in aceasta perioada am fost numita de conducerea unitatii, in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua printr-o decizie interna mi se delega atributiile functiei ... edi123 edi123 Buna ziua Printr-o decizie interna mi se delega atributiile functiei de conducere de director timp de 6 luni ,salarul pot sa-l i-au cel de director sau cel ... (vezi toată discuția)