avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua Printr-o decizie interna mi se delega ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua Printr-o decizie interna mi se delega atributiile functiei ...

Buna ziua
Printr-o decizie interna mi se delega atributiile functiei de conducere de director timp de 6 luni ,salarul pot sa-l i-au cel de director sau cel detinut pana la decizia data.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:29, 26 Iulie 2021
Sector bugetar sau privat?
Sector bugetar

Cornel Vasile a scris:

Sector bugetar sau privat?

art.30 din Legea 153/2017
...
(2) În perioada în care persoana angajată/numită exercită cu caracter temporar o funcție de conducere, aceasta beneficiază de drepturile salariale aferente funcției de conducere respective.

In speta, veti beneficia de drepturile salariale aferente funcției de director.
Precizez ca titularul postului se afla in concediu medical ,eu avand delegare de atributii pentru aceasta perioada(cat d-l este in concediul medical).
Este greu de precizat veti daca beneficia de drepturile salariale aferente funcției de director pe durata concediului medical .... in practica intalnita, nu se beneficiaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am studii superioare si sunt platita pe studii medii (contabil). ... croberta croberta Am studii superioare si sunt platita pe studii medii (contabil). Pt ca, contabilul sef se va pensiona,, pana la ocuparea postului, ordonatorul de credite imi ... (vezi toată discuția)
Functionar public Elena Lia Elena Lia in institutia publica in care lucrez este o singura persoana cu functie de conducere.In perioada in care acesta persoana se afla in concediu de odihna sau in ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de indemnizatia de conducere a persoanei pe care o inlocuiesc, ea fiind in cm? Telita Telita Situatie in sistemul bugetar: Sunt personal contractual in sistemul bugetar - responsabil de analiza. Seful meu - personal contractual- este in concediu ... (vezi toată discuția)