avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Functie interna in Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Functie interna in Revisal

Buna!

Am urmatoarea nelamurire. In companie exista mai multe echipe, fiecare condusa de un coordonator.
Momentan, acesti angajati sunt inregistrati in REVISAL conform pregatirii fiecaruia (inginer mecanic, tehnician de nu stiu care, lacatus mecanic, etc).
Daca in organigrama si pe statul de plata apar ca fiind coordonator echipa x, atunci in REVISAL e de asemenea necesar trecut ca sunt sefi de sectie (cred ca asta e functia cea mai apropiata...daca exista altele, as aprecia in raspuns si sugestiile dvs.)?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:23, 17 Martie 2023
Organigrama trebuie sa cuprinda functii /meserii existente in COR si nu unele inventate sau preluate din afara tarii pentru care poate nu exista asemanare in tara .. in REVISAL se completeaza functia din c.i.m. ... numnai in cazul in care functia nu are corespondent in COR, recomandarea este utilizarea unei functii asemanatoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii / calificari - incadrare iuvri iuvri Buna ziua! As vrea sa stiu care sunt actele normative care reglementeaza nivelul de studii respectiv calificarile necesare pentru incadrarea pe o anumita ... (vezi toată discuția)
Cereri fise de post Daniela2172 Daniela2172 pentru toti cei care cereti fise de post trimiteti-mi adresele de email si ce fisa vreti si va transmit tot ce am. (vezi toată discuția)
Angajare contract de munca individual popescu marcela popescu marcela Buna ziua Am o intrebare ce necesita si o dezbatere pe fond. La angajare este necesar ca pe postul respectiv sa fie angajata o persoana cu calificare ... (vezi toată discuția)