avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... C.M
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

C.M

Ce se poate face in cazul in care angajatorul nu recunoaste ca este la el cartea de munca ?Am semnat un contract,dar nu am primit un exemplar
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 10:58, 27 Ianuarie 2010
Va sfatuiesc sa mergeti la ITM si sa aflati ce inspector se ocupa de firma unde lucrati (la Informatii spuneti numele firmei si codul fiscal).
Mergeti apoi la inspector si solicitati carnetul de munca si o copie de pe contractul Dvoastra de munca.

Daca nu aveti contract trebuie sa faceti o sesizare scrisa la Inspectia Muncii. Veti primi raspuns in termen de 30 de zile.
Mergeti la ITM si cereti cartea de munca. Daca nu e acolo inseamna ca e la angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract munca motocclaudia motocclaudia Pe data de 27.10.2010 am semnat inchiderea CIM cu acordul ambelor parti. Am vorbit cu ei si ei spun ca inca nu au inchis CIM al meu, sau ca nu au depus nimic ... (vezi toată discuția)
Carte de munca huminiuc huminiuc Buna ziua, În anul 2006,luna august,mi-am dat demisia dintr-o societate comercială ;contractul individual de muncă încheiat cu această societate ... (vezi toată discuția)
Cum pot verifica daca contractul meu de munca este inregistrat la itm? ioana2525 ioana2525 Lucrez la o firma cu sediul in Bucuresti si de aprox 2 luni mi s a facut contract de munca. Nu am primit inca un exemplar al contractului. Cum pot verifica la ... (vezi toată discuția)