avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1132 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Vecina care are gard comun cu mine la casa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Vecina care are gard comun cu mine la casa are un ...

Buna ziua. Vecina care are gard comun cu mine la casa are un caine doberman care sta sa rupa gardul la noi, se maraie si ne latra continuu iar dansa nu gesticuleaza nici un gest pentru a potoli fiara. Ne este frica sa mai iesim in curte. Putem face ceva in privinta asta? Multumim
Putem face ceva in privinta asta?

Da, va faceti alt gard pe latura aia.
Chiar daca facem un alt gard asta nu ar rezolva problema. Acela este un caine de lupta.
nu aveti treaba cu cainele daca nu are cum patrunde la dvs in curte
Urmati sfatul lui gi-jane 2.Un gard trainic sigur ca revolva problema.Si un doberman nu este caine de lupta,ci doar unul de companie.Va spun sigur asta pentru ca eu am doi,baiat si fata.Nu au facut rau niciodata nimanui.Probabil cainele doameni simte ca va este frica de el si vrea doar sa va intimideze.Cainii simt cand oamenilor le este teama de ei.Lasati teama deoparte si nu vor mai exista probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea cainilor cu stapan ContSters101252 ContSters101252 Buna ziua, Detin un catel, rasa nepericuloasa , vaccinat , inregistrat, mocrocipat - toate la zi. In parcul in care ne plimbam si ne jucam cu copii, este ... (vezi toată discuția)
Latrat de caine deranjant petrax petrax Buna ziua! deoarece am mai vazut niste intrebari referitoare la latratul cainilor care deranjeaza, as vrea sa va pun si eu o intrebare: daca pot fi amendata ... (vezi toată discuția)
Cainii vecinilor pe proprietatea mea ised8u ised8u Buna seara. De curand m-am mutat intr-o casa, dintr-o zona rurala, suburbie a unui oras mare. Un vecin de al meu(casa lui e la vreo 100 de m) are 2 caini ... (vezi toată discuția)