avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua, Am cumparat un set de 4 cauciucuri de iarna ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua, Am cumparat un set de 4 cauciucuri de iarna Pirelli ...

Buna ziua,

Am cumparat un set de 4 cauciucuri de iarna Pirelli Winter SottoZero 3 (noi), iar la scurt timp dupa montaj am constatat vibratii puternice peste viteza de 120km/h. Am mers la service pentru o expertiza a masinii, concluzia a fost ca nu este nimic in neregula cu ansamblul rotilor. Am facut o re-echilibrare a cauciucurilor - nici o schimbare. Am facut o indreptare de jante + reechilibrare, s-a imbunatatit putin situatia, insa vibratia persista. Cauciucurile se observa cu ochiul liber ca nu sunt perfect rotunde. Magazinul de unde le-am cumparat le-a trimis la Pirelli Romania pentru expertiza, iar acestia au concluzionat ca nu exista nici un defect de fabricatie. Mentionez ca achizitia s-a facut pe persoana fizica.

As dori niste sfaturi, ce solutii am in continuare ?

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:17, 17 Martie 2023
Este siituatie complexa atat timp cat vehiculul a fost expertizat ,dv sustineti ca anvelopele nu sunt perfect rotunde desi reprezentantul producatorului a concluzionat ca nu exista defect de fabricatie
Sesizati oficial autoritatea pentru protectia consumatorului si eventual contactati expert tehnic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca nu ii dau fiscalul,ce poate sa imi faca,legal? michael78 michael78 Buna ziua! In urma cu 1 luna,un domn de 62 de ani din Mures,m-a tot abordat telefonic ca daca vreau sa imi dea la schimb BMW-ul lui pe Volkswagenul meu,care il ... (vezi toată discuția)
Distrugere autoturism art 217 cp Doina2010 Doina2010 Pe 3 oct. 2011, in jurul orei 13.00 am parcat reglementar autoturismul personal pe str. Mr. Alex. Campeanu, in dreptul nr. 1. Pentru ca intre masina mea si ... (vezi toată discuția)
Probleme cu service auto Ispas Lucian Ispas Lucian Buna ziua, Am o problema cu un autoturism vw JETTA 2017 / 7755 Km, achizitionat in urma cu 7 luni din reperezentanta VW Suceava. O sa va fac o ... (vezi toată discuția)