Buna ziua,
Am o cunostinta care a fost desemnata castigatoare a unui iphone14 pro de catre compania Credex ifn ca urmare a tragerii la sorti din 28.02.2023. A fost contactata telefonic si desemnata castigatoare si i s a spus sa se prezinte la un magazin Altex sa ridice premiul. Urma sa sune cineva la magazin cand ajunge premiul.Ulterior a fost sunata de un domn tot de la Credex ifn care a schimbat planul. A propus ca persoana câștigătoare sa filmeze cand i se inmaneaza premiul.A fost o lunga discutie si schimb de cuvinte frumoase si felicitari.
Ideea e ca nu a mai sunat in 3-4 ore cum a promis nici pana azi.
In Regulamentul campaniei Credex ifn cunostinta mea a citit
azi ca se valideaza castigatorii daca trimit in 24 ore copia cartii de identitate din nou companiei Credex, dupa apelul telefonic in care a fost desemnata castigatoare, adica in 6-7 martie trebuie trimis copie CI.
Compania Credex are deja cartea de indentitate a cunsotintei mele, pentru ca a contractat un credit de la dansii.Niciun reprezentant CREDEX nu a mentionat acest aspect la telefon, doar sa aibe buletinul la dansa cand ridica telefonul de la magazin.
Pentru ca nu a prezentat ci a doua zi , inteleg din linistea totala, ca a pierdul premiul si a fost desemnat castigator rezerva din lista de asteptare.Asa scrie in REGULAMENT.
Mi se pare ciudat sa se procedeze asa, deorece niciun reprezentant Credex nu au mentionat la telefon acest aspect ( in mod intentionat ).
Exista va rog o prevedere legala peste prevederile din acest Regulament ?
Mie personal mi se pare inselatorie.
Se poate intreprinde ceva in acest sens?
Rog mult o parere.
Regulamentul este disponibil aici:
[ link extern ]