avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 230 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua, Am o cunostinta care a fost desemnata ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua, Am o cunostinta care a fost desemnata castigatoare ...

Buna ziua,
Am o cunostinta care a fost desemnata castigatoare a unui iphone14 pro de catre compania Credex ifn ca urmare a tragerii la sorti din 28.02.2023. A fost contactata telefonic si desemnata castigatoare si i s a spus sa se prezinte la un magazin Altex sa ridice premiul. Urma sa sune cineva la magazin cand ajunge premiul.Ulterior a fost sunata de un domn tot de la Credex ifn care a schimbat planul. A propus ca persoana câștigătoare sa filmeze cand i se inmaneaza premiul.A fost o lunga discutie si schimb de cuvinte frumoase si felicitari.
Ideea e ca nu a mai sunat in 3-4 ore cum a promis nici pana azi.

In Regulamentul campaniei Credex ifn cunostinta mea a citit azi ca se valideaza castigatorii daca trimit in 24 ore copia cartii de identitate din nou companiei Credex, dupa apelul telefonic in care a fost desemnata castigatoare, adica in 6-7 martie trebuie trimis copie CI.

Compania Credex are deja cartea de indentitate a cunsotintei mele, pentru ca a contractat un credit de la dansii.Niciun reprezentant CREDEX nu a mentionat acest aspect la telefon, doar sa aibe buletinul la dansa cand ridica telefonul de la magazin.

Pentru ca nu a prezentat ci a doua zi , inteleg din linistea totala, ca a pierdul premiul si a fost desemnat castigator rezerva din lista de asteptare.Asa scrie in REGULAMENT.

Mi se pare ciudat sa se procedeze asa, deorece niciun reprezentant Credex nu au mentionat la telefon acest aspect ( in mod intentionat ).

Exista va rog o prevedere legala peste prevederile din acest Regulament ?

Mie personal mi se pare inselatorie.

Se poate intreprinde ceva in acest sens?

Rog mult o parere.

Regulamentul este disponibil aici:

[ link extern ]

Ultima modificare: Vineri, 17 Martie 2023
Constantin Vera, Contabil
Cel mai recent răspuns: Constantin Vera , Contabil 14:43, 17 Martie 2023
Intre timp s-a rezolvat, premiul se inmaneaza persoanei ca urmare a emailului trimis companiei CREDEX.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concurs online - aspecte legale alinaaii alinaaii Va rog frumos, imi puteti spune care este diferenta dintre concurs si loterie publicitara? daca vreau sa fac un concurs in care utilizatorii sunt pusi ... (vezi toată discuția)
Deschidere firma de concursuri online AlexandruDBv AlexandruDBv Buna seara, As fi interesat de niste sfaturi in legătură cu pasii de urmat pentru deschiderea unei firme de organizare de concursuri desfășurate ... (vezi toată discuția)
Tombola conditii de organizare si de verificare a tragerii la sort adinailion adinailion Buna ziua, Am completat, cu numele si telefonul fix al mamei, un tichet de tombola/joc organizat de un magazin pentru persoanele care au facut ... (vezi toată discuția)