avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... STB = Societatea de Transport iBucuresti In momentul ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

STB = Societatea de Transport iBucuresti In momentul achizitionarii ...

STB = Societatea de Transport iBucuresti
In momentul achizitionarii unui abonament sau a oricairui titlu de calatorie, intre calator si STB se incheie...teoretic..un contract de achizitie a unor servicii..

Insa realitatea este ...in mod constant...alta...nerespectarea frecventa a programului de trafic....autobuze unul in spatele altuia......mizerie/jeg de nedescris in saloanele vagoanelor scaune, bare de sustinere foarte inalte, lipsa aerului conditionat, ,refuzul vatmanului de a incalzire a salonului la cerinta calatorilor.... bruscarea verbala, jignirile aduse calatorilor in varsta care se urca cu greutate. si ignorarea calatorilor de catre unii conducatori / manipulanti etc.
scarile de urcare foarte inalte, starea degradata a unor tramvaie..etc...sinele.degradate si periculoase si la traversarea pietonala, ..lipsa refugiilor ..in statiile situate in plin camp......neintretinerea curateniei abribusurilor...

discriminarea <<<pozitiva>>>> facuta de controlorii STB...

un calator cu abonament platit lunar, de zeci de ani, si cu doviezile celor mentionate mai sus....pentru INDREPTAREA situatiei SI DREPTUL unui serviciu achizitionat si platit..

cu ce sanse de castig se poate in judecata STB pentru toate aceste servicii achizionate sii neonorate la timp si calitatea acestora.

inclusiv primaria.

pentru a face DREPTATE, astfel incat tot STB sa inteleaga ca lucreaza cu public calator, cu drepturi.

pe cateva trasee...in mod special.

asa cum se procedeaza si la biletele de avion.

astfel incat sa se poata calatori la nivel european. ..unde intaietate in deplasare are transportul public.

Va multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 17 Martie 2023
intrebare18, utilizator

Alte discuții în legătură

Cum ne putem apara in fata abuzurilor controlorilor? nicky7d nicky7d De obicei evit sa folosesc RATB (acum STB). Azi am decis insa sa fac o exceptie si sa merg cu tramvaiul o statie. Statia de la care m-am urcat nu avea nici ... (vezi toată discuția)
Bună ziua.in cursul zilei de ieri am fost cu mama și fata la ... ClaudiaClaudiamirela@gmail.com ClaudiaClaudiamirela@gmail.com Bună ziua.In cursul zilei de ieri am fost cu mama și fata la doctor.Am taxat pe 412, apoi transfer pe 330, iar tramvaiul 27.La întoarcere tramvaiul ... (vezi toată discuția)