avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Contract inselator
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contract inselator

Am semnat un contract cu un dealer Vodafone pe persoana juridica.Conditiile contractului au fost prezentate de acest dealer ca fiind foarte avantajoase,dar in factura Vodafone era trecut o plata mare.Poate fii dat in judecata acest dealer pentru inselatorie?
Cel mai recent răspuns: Florin Lucian Manolescu , Consultant managementul calitatii 15:14, 25 Ianuarie 2010
Nu ! Fiindca dvs trebuia sa verificati continutul contractului si sa cititi toate clauzele....el putea sa va spuna orice ....contractul este legea partilor, deci prevederile contractuale vor prima in fata instantei.B-)
Legislaţia privind protecţia consumatorilor nu se referă la persoane juridice.Ca persoană juridică se pot face căi de atac în justiţie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sticeva de noul proiect de lege prin care s-a scos taxa de reziliere inainte de terminarea unui contract daca a fost publicat in monitorul oficial?? ANNA DOBRESCU ANNA DOBRESCU Proiectul de Lege pentru modificarea art.84 din Legea nr.296/2004 privind Codul consumului şi a Legii nr.193/2000 privind clauzele abuzive din contractele ... (vezi toată discuția)
Contract telefonie mobila, abuz? adrianamihaela adrianamihaela buna seara, va rog frumos sa imi spuneti daca legea 161/2010 din 12.07.2010 pt modif art 84 din legea 296/2004 privind cod consumului si legea 193/2000 ... (vezi toată discuția)
Profesie liberala , avocat , persoana jurudica in contracte?! stelutaalistar stelutaalistar Am incheiat un contract pe o perioada de 2 ani cu vodafone ptr furnizare servicii internet. Contractul este pe cabinetul de avocat . Se pare ca avocatul , ... (vezi toată discuția)